Vandring Lödöseleden baklänges!

I onsdags så vandrade Lödöseledens sträcka från Lödöse till Skepplanda, från kyrka till kyrka. Den sträckan ingår i en tredagarsvandring från Ljungskile till Skepplanda, organiserat av Pilgrimscentrum i Göteborg. Just denna sista sträcka är jag ansvarig för (och jag vill ju inte gå vilse med ett gäng pilgrimer i hälarna ;-))

Visserligen har jag vandrat den sträckan innan men då åt andra hållet. Det är konstigt hur en led kan förändras genom att vända på gångordningen och gå den åt just andra hållet! Därför tog jag en ledig kväll och vandrade igenom de ca 10 km som sträckan är.

En lugn och skön vandring i gott tempo. Bra väder, vilket åskådliggjordes av alla golfare på Ale golfklubb som var ute och tog en runda i kvällssolen. Leden går rakt igenom golfbanan!

Det kommer bli en skön avslutning på dessa tre dagarna, lagom lång sträcka, rolig natur, omväxlande och spännande kultur som vi skall se på!

Se bilder här

Se karta här