Pilgrimsvandring med andra en annan typ av vandring

Igår gick jag, och min dotter, ut och pilgrimsvandrade med Pilgrimsvandringar på Hisingen.  Vi gick merparten av sträckan utefter Lödöseleden, från Gunnareds kyrka (Angered Centrum) till Jennylund och därefter ner till Bohus och över Jordfallsbron. Åter på Hisingen så tog vi bussen hemåt från Eriksbo.

Det var en härlig vandring, i fantastisk terräng som vanligt. Jag börjar känna den sträckan nu :-). Det är skönt ibland att bara vandra med och inte känna något ansvar för arrangemang och liknande. Det tog Håkan och Rune hand om!

8 personer, med olika tempo i kroppen, gjorde oss till en ganska utsträckt grupp men som ändå samlades ihop vid kortare pauser och lunchrasten. Skönt att ibland kunna välja tempo och ändå ha någon att prata med om ja vill det just då.

Hade investerat i en mattermos vilket var kanon då jag stod och lagade till en batch med köttfärssås på morgonen. Den körde jag ner i termosen och sedan åt jag och min dotter varm lunch, vilket var både gott och välgörande!

Du hittar bilder från vandringen här

Du hittar var vi vandrade här